Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Een leuk en origineel cadeau voor een kennis, vriend of gewoon lekker voor uzelf is een helikoptervlucht! Heli Holland is al vele tientallen jaren specialist in helikoptervluchten en heeft een aantal leuke aanbiedingen zodat u kennis kunt maken met de prachtige wereld van de helikopters!

Rondvluchten

Voor slechts €95,- kunt u al de lucht in met één van onze helikopters. Geniet samen met uw partner, vriend of familielid van een mooi helikoptervlucht. Voel hoe het is om heerlijk vrij te kunnen vliegen en kijk uit over ons mooie Nederlandse landschap! Ook erg leuk als cadeau bij huwelijksjubileums of verjaardagen.

Vliegschool

Niet iedereen mag zomaar in een helikopter vliegen. Hiervoor dient u een opleiding te volgen. Heli Holland is één van de weinige helikopterpiloten opleiders van Nederland. Onze pilootopleiding traint dagelijks aankomende piloten op de meest uiteenlopende situaties. U vindt een breed aanbod aan vliegopleidingen en te behalen brevetten.

Introductievluchten

Misschien is een helikopter of een helikopterpiloot opleiding te duur voor u, maar wilt u toch wel een keer voelen hoe het is om een helikopter te besturen. Met onze introductievlucht is dit mogelijk. In een half uur leert u opstijgen, landen en vliegen met een helikopter. Een schitterende ervaring en natuurlijk een te gek cadeau!

Helisimulatie

Niet alleen echt vliegen is mogelijk bij Heli Holland, u kunt ook in een helikoptersimulator stappen! Met prachtige animatiebeelden, een zeer realistisch instrumenten paneel en echte besturing is dit pakket een mooie ervaring voor jong en oud!

Heli Holland

Weet u genoeg en kunt u niet wachten tot u de lucht in mag? Bestel snel uw helikoptervlucht ticket online en voor u het weet zit u hoog in de lucht!