Helikopter vervoer
Helikopter vervoer

Helikopter vervoer

Een helikoptervlucht kan ingezet worden op vele verschillende manieren. Heli Holland is gespecialiseerd in vele vormen van helikopter vervoer. Al sinds de jaren ’80 zijn wij hét adres voor zakelijk helikoptervluchten als VIP-vluchten, evenementen, luchtfotografie, goederentransport en nog veel meer. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze diensten. Bent u op zoek naar particulier helikoptervervoer? Kijk dan hier.

VIP helikopter vervoer

Wilt u met uw zakenrelaties snel vervoerd worden zonder last te hebben van files? Wilt u een speciale gast in stijl over laten komen? Met een VIP helikoptervlucht kunt u dan goed uit de voeten. U wordt in een grote helikopter vervoert met luxe, leren stoelen en de helikopter landt op de plek van uw keuze! Zo bent u snel op de plek van de bestemming en bent u weinig tijd kwijt aan reizen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Goederen transport

Wanneer u snel goederen wilt vervoeren is een helikopter een goede keuze, u heeft geen last van files en een helikopter kan op vele plaatsen landen. Vervoer van organen voor transplantatie, belangrijke documenten of onderdelen op zee of hoog in de lucht kunnen met een helikopter vervoerd worden. Onze helikopters kunnen tot maximaal 1.500 kilogram vervoeren. Wilt u hier meer informatie over, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Evenementen

Heli Holland is ook regelmatig op evenementen te vinden. Bedrijfsfeesten met een helikoptervlucht, jaarmarkten of sportevenementen zijn ideale gelegenheden om een helikopter te huren. Naast rondvluchten kan Heli Holland ook camera- en fotobeelden van uw evenement maken, zodat u later nogmaals kunt genieten van een prachtig evenement.