Nederland van Boven
Nederland van Boven

Nederland van Boven

Nederland is een prachtig land waarin het altijd druk is: op snelwegen, het spoorwegennet, in de landbouw en op straat. Prachtig om een keer van boven te bekijken. Sinds kort kan dit ook in het televisieprogramma ‘Nederland van Boven’ van de VPRO. Vanuit een heel ander perspectief wordt er gekeken naar de alledaagse beslommeringen in ons Nederland. Heli Holland mocht de filmbeelden vanuit de lucht verzorgen.

Nederland van Boven filmvlucht

Uitgerust met een gyroscopisch gestabiliseerd camerasysteem mochten wij mooie beelden schieten van de leukste, drukste en mooiste plekken van Nederland. 

Meer informatie? Neem contact met ons op

Nederland van Boven afleveringen

Vele leuke aflevering zijn gemaakt met daarin de meest spectaculaire beelden van het dagelijkse leven van Nederlanders. Van de vroege ochtend tot de late nacht, er wordt veel werk verzet in Nederland. In de eerste aflevering wordt gekeken naar verkeer, water- en energievoorzieningen en geldtransporten. Bekijk de afleveringen van Nederland van Boven door hier te klikken.

Zelf Nederland van Boven beleven?

Wilt u zelf ook wel eens zien hoe Nederland van Boven eruit ziet en waar wij als Nederlanders de hele dag mee bezig zijn? Via onderstaande knop kunt u zelf ook instappen in een Helikopter en Nederland op een fantastisch mooie manier beleven.