Helikopter privévlucht
Helikopter privévlucht

Helikopter privévlucht

Een privévlucht in een helikopter biedt vele voordelen ten opzichte van een meer traditionele manier van reizen. U kunt files vermijden, lekker ruim zitten en in stijl bij uw afspraak aankomen. Heli Holland verzorgt dagelijks vele privévluchten. Naast helikopterpiloten in uniform en luxe leren fauteuils, mag u van ons verwachten dat alle vergunningen geregeld zijn.

Heli Holland

Heli Holland is al meer dan 30 jaar actief in de helikopterbranche. Wij hebben vele helikopters welke geschikt zijn voor privévluchten. De privévluchten worden uitgevoerd door hoogopgeleide helikopterpiloten met een groot aantal vlieguren.
Om in Nederland of in het buitenland te mogen vliegen, opstijgen en landen zijn diverse vergunningen nodig. Deze vergunning regelt Heli Holland voor uw privévlucht, zodat u zoveel mogelijk rendement behaalt met uw privévlucht.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Soorten privévlucht

Bij Heli Holland zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van privévluchten. U kunt jaarlijks een vast aantal vluchturen afnemen. Maar wanneer u op zoek bent naar een incidentele privévlucht, kunt u ook bij ons terecht.