Zakelijk
Zakelijk

Zakelijk

Heeft u een helikopter nodig voor uw evenement, voor transport, personenvervoer of foto- en filmvluchten? Heli Holland heeft een breed aanbod van diensten voor de zakelijke markt.

Offshore

Vanaf onze Heliports in Den Helder en Amsterdam vliegen wij diverse offshore vluchten, onder andere naar olieplatforms, lichtbakens, meet stations, sysmic schepen en pijpen leggers. Een deel van de offshore werkzaamheden bestaat uit het vervoeren van goederen. Transportvluchten zijn zeer efficiënt ten gevolge van de enorme tijdswinst.
Onze offshore-helikopters zijn ook zeer geschikt voor ‘super’ VIP-vluchten.

Zakelijke helikoptervluchten

Personenvervoer en Helikopter transport zijn geen probleem bij Heli Holland. Ons team van ervaren piloten en onze goed onderhouden vloot staan dag en nacht voor u klaar. Bezorg uw klanten of personeel een onvergetelijke ervaring met een helikoptervlucht!

Organiseert uw bedrijf een evenement of wilt u een bedrijfsfilm maken met helikopterbeelden? Heli Holland heeft hier veel ervaring mee en kan uw Foto- en Filmvluchten uitvoeren.

Heli Holland Technics

Door een veelvoud aan erkenningen kunnen wij al het technisch onderhoud verrichten, zowel aan eigen helikopters als aan uw helikopter! Wij zijn op technisch gebied het meest uitgebreide gecertificeerde onderhoudsbedrijf van Europa! Onze afdeling Technics voert onderhoudswerkzaamheden en reparaties efficiënt en marktconform uit.
Helikoptervlucht. Dankzij onze technische en zakelijke kennis die wij sinds 1976 in huis hebben beschikt Heli Holland over specialisten als het gaat om de in- en verkoop en advies van en over diverse merken helikopters.

Vergaderruimte 

Onze vergaderruimte is de ideale locatie voor een productieve vergadering. Vanwege de ligging naast de landingsbaan is dit een zeer spectaculaire vergaderlocatie. Wij hebben een vergaderruimte voor u beschikbaar op Vliegveld Lelystad en Amsterdam Heliport.

Heli Holland staat voor u klaar!

Heli Holland biedt alles waar u naar op zoek bent op het gebied van zakelijk helikoptervluchten. Wilt u vrijblijvend meer informatie of wilt u een gesprek met één van onze medewerkers over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk aan meer informatie of een offerte.