Ontvangst- en vergaderruimte
Ontvangst- en vergaderruimte

Ontvangst- en vergaderruimte

Misschien heeft u te maken met een jaarlijkse meeting met collega-bedrijfsleiders, of een familiedag. Een overleg met regiodirecteuren eens in het kwartaal, of een event waarbij gevlogen gaat worden.

Heli Holland beschikt over een unieke ruimte voor kleinschalige vergaderingen, presentaties, workshops en particuliere bijeenkomsten in een bijzondere omgeving.
Dankzij de ligging aan de landingsbaan is de combinatie van vergaderen en ontspannen tijdens een rondvlucht in een van onze helikopters of helisimulator snel gemaakt. Gasten zullen tijdens uw bijeenkomst aangenaam verrast worden door de bijzondere luchtvaart-omgeving.

De ruimte beschikt over daglicht en kan geheel verduisterd worden. Tevens beschikt de ruimte over een beamer en keuken. In overleg kunt u gebruik maken van koffie, thee, koekjes en pepermuntjes, frisdranken, alcoholische dranken en zoutjes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de gehele catering verzorgen.

De ruimte is in standaard dineropstelling geschikt voor gezelschappen tot 12 personen. Naar wens kan de opstelling gewijzigd worden naar een opstelling tot maximaal 25 personen en/of voorzien worden van statafels.

Meer informatie? Neem contact met ons op