Rondvluchten
Rondvluchten

Rondvluchten

Lekker de lucht in samen met vriend, vriendin, collega of je aanstaande en genieten van een prachtig landschap, wie wil dat nou niet? Beleef een prachtige helikoptervlucht en ervaar een ultiem gevoel van vrijheid in onze Schweizer 300. Met deze helikopter kunnen snelheden gehaald worden van 130 kilometer per uur, zo kunt u zeer veel in zeer korte tijd zien.

Heli Holland verzorgt allerlei soorten rondvluchten. Zo zijn wij regelmatig te vinden op dorpsfeesten en braderieën voor korte rondvluchten oplocatie. Tevens verzorgen wij rondvluchten vanaf vliegveld Lelystad vanaf 15 minuten tot een uur met onze Schweizer 300 of EC120. Regelmatig worden wij gevraagd om een huwelijksaanzoek extra speciaal te maken door de inzet van één van onze helikopters.

Bestel online uw helikoptervlucht Voor slechts €95 (p.p.)

Dit is natuurlijk mogelijk, op verzoek verzorgen wij ook bloemen en een heerlijk glas champagne, zo blijft voor u alleen het aanzoek en de ringen over. In onze webwinkel bestelt u uw ticket gemakkelijk online. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met onze klantenservice opnemen.