VIP vervoer helikopter
VIP vervoer helikopter

VIP vervoer helikopter

Files vermijden, snel reizen, ruim zitten en met klasse en stijl bij uw afspraak aankomen? Dat kan met de VIP vervoer helikoptervluchten van Heli Holland. Met deze VIP vluchten bieden wij u een dienstverlening aan waarbij u in luxe en met stijl geniet van de voordelen die een helikopter u kan bieden.

VIP vervoer diensten

In Nederland is een vergunning nodig om op een plaats te mogen landen en opstijgen. Heli Holland regelt voor u als VIP de vergunning bij de juiste instanties. Zo kunnen wij voor u regelen dat u met een helikopter van uw kantoor vandaan mag vliegen, waar wij u op kunnen halen en terug kunnen brengen. Bij Heli Holland kunt u een vast aantal vlieguren per jaar inkopen of eenmalig een VIP helikoptervlucht plannen voor de komst van een minister, artiest of zakelijke professionals. Door onze jarenlange ervaring kunt u zorgeloos genieten van ons VIP vervoer per helikopter.

Meer informatie? Neem contact met ons op

VIP vervoer helikopter

Voor VIP vluchten hebben wij diverse helikopters beschikbaar. Onze VIP helikopters zijn ingericht om u in luxe zo snel mogelijk naar uw plek van bestemming te vervoeren. Natuurlijk zijn de piloten die u gaan vervoeren representatief gekleed en hebben de benodigde licenties en ervaring.