NTR PREMtime
NTR PREMtime

NTR PREMtime

Jezelf laten vervoeren met een helikopter, een prachtige en vooral ook snelle manier van vervoer. Helaas zijn er in Nederland veel regels en beperkingen waar je aan moet voldoen, zodat helikoptervluchten voor dagelijks gebruik nog niet uitgevoerd kunnen worden zoals dit al wel in Duitsland of de VS gebeurd. Radio 1 programma PREMtime kwam langs bij Heli Holland om te kijken naar de mogelijkheden.

Privé helikoptervlucht

Snel van A naar B, geen files en direct op de plaats van de bestemming. Vroeger was hier alleen toestemming van de burgemeester voor nodig, maar deze tijd is veranderd. Nu moet voor een landing met een helikopter op een andere plaats dan een heliport een vergunning worden aangevraagd en moeten er onderzoeken op de landingsplaats worden gedaan. Op deze manier is het stuk lastiger geworden om snel met je zakenrelaties of collega’s op de plek van bestemming te komen. Moet je er dan voor kiezen om het niet te doen?

Helikoptervlucht vergunningen

De regels voor vergunningen per provincie verschillen. Daardoor is het zeker niet onmogelijk om een helikoptervlucht in te zetten voor uw zakelijke of privévlucht. Geef uw wensen bij ons aan en dan gaan wij de beste oplossing voor u zoeken!

NTR PREMtime

De meningen over helikoptervluchten zijn verdeeld. Dit leverde hele leuke radio op. Klik hier om het Radio 1 item van NTR PREMtime terug te luisteren. Laat ook gerust uw mening achter over het onderwerp.

Zelf vliegen?

Wilt u zelf meemaken hoe een helikoptervlucht voelt en werkt? Klik dan hier voor de mogelijkheden!